Skip to content

Fysiotherapie

Onze expertise in ons fysiotherapeutisch handelen is gericht op weefsels beïnvloeden, zodat gewrichten, pezen en spieren goed kunnen herstellen. Naast ons handmatige manier van behandelen, vinden wij actief bewegen heel belangrijk voor u. Bewegen is essentieel voor een gezond en blessurevrij lichaam.

U doet met ons 1 op 1 oefeningen in de praktijk. Daarnaast is het belangrijk voor een optimaal herstel dat u zelf aan de slag gaat met thuisoefeningen die u van ons meekrijgt. Volgens de “Nederlandse Norm Gezond Bewegen” is tenminste 2,5 uur verdeeld over de week voldoende, afhankelijk van factoren zoals je leeftijd. Hieronder valt onder andere wandelen en fietsen. Deze norm is een goede maatstaf ter preventie van blessures.

Beweegt u te weinig (kans op stijve spieren en aandoeningen zoals artrose) of juist te veel (overbelastingsklachten zoals peesontstekingen), dan is een bezoek aan Fysiorijswijk raadzaam. Met behulp van onze expertise op ons vakgebied en uw eigen inzet, kunnen wij uw klacht snel de baas zijn.

Fysio Rijswijk
×