Skip to content

Fysiotherapeut Rijswijk

Wilt u beter kunnen bewegen, alledaagse taken zonder pijn verrichten en weer normaal gaan leven? Een fysiotherapeut Rijswijk helpt u hierbij. Wij gunnen het u om weer als vanouds te kunnen bewegen en door het leven gaan. Dit doen wij als fysiotherapeut Rijswijk aan de hand van verscheidene technieken en behandelingen. Bij Osteopathie van Leeuwen bent u van harte welkom voor een behandeling om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Fysiotherapeut Rijswijk

Wat doet u bij een fysiotherapeut Rijswijk?

Als u benieuwd bent naar wat u bij een fysiotherapeut Rijswijk dan zoal gaat doen, dan wordt uw nieuwsgierigheid gestild. Wij vertellen u daar namelijk graag wat over! Zo gaat u, samen met uw fysiotherapeut Rijswijk, aan de slag met diverse oefeningen die u helpen bij pijnvrij bewegen. Daarnaast krijgt u hoogstwaarschijnlijk manuele therapie. Dit ziet erop toe dat de fysiotherapeut Rijswijk handmatige technieken toepast die spieren en gewrichten helpen te mobiliseren. Ook massage kan hier bijvoorbeeld een rol in spelen. Daarnaast zal het geen uitzondering zijn dat u van onze fysiotherapeut Rijswijk huiswerkoefeningen meekrijgt; dit versnelt uw herstel en verbetert uw mobiliteit! Uiteraard speelt advies hierin ook een grote rol, u zult zo nog vele gesprekken voeren.

Naar een fysiotherapeut Rijswijk toe gaan

Vraagt u zich af wanneer u nu naar een fysiotherapeut Rijswijk toe moet gaan? Dat is geen probleem! Over het algemeen zijn er een aantal situaties waarin iemand naar onze fysiotherapeut Rijswijk toegaat. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als iemand een blessure heeft opgelopen. Hetzij bij het sporten, hetzij bij stofzuigen; een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook voor het verbeteren van mobiliteit, het bevorderen van de revalidatie na ziekte, ongeluk of een operatie kan de inzet van een fysiotherapeut Rijswijk handig zijn. Daarnaast kunnen we in zijn algemeenheid zeggen dat een fysiotherapeut Rijswijk ingezet wordt om pijn te bestrijden, mobiliteit te bevorderen en algehele gezondheid te verbeteren.

Een persoonlijk behandelplan en gesprek

Over advies gesproken; een persoonlijk behandelplan en gesprek is bij onze fysiotherapeut Rijswijk altijd de standaard. We vinden het belangrijk dat u advies en behandelingen op maat krijgt en daarom start elk traject met een uitgebreid gesprek over uw situatie. Onze fysiotherapeut Rijswijk vraagt u van alles over uw pijn, de plekken waarop het pijn doet, de momenten waarop het pijn doet, de intensiteit van de pijn, uw mobiliteit, levensstijl en ga zo maar door. Aan de hand van het beeld dat u daarmee schetst, maakt de fysiotherapeut Rijswijk een behandelplan op maat voor u. Wel zo makkelijk, wel zo persoonlijk!

Contactformulier

Maak een afspraak of stel uw vraag

Bent u benieuwd naar wat onze fysiotherapeut Rijswijk voor u kan betekenen, wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Osteopathie van Leeuwen; wij helpen u graag verder als we weten wat u van ons vraagt. U bereikt ons op de gegevens die u op onze website vindt.

×