Skip to content

Blog & tips

De trend in zorgverzekeringsland zet in 2024 door. De zorgpremie gaat omhoog en pakketten worden verkleind. Ook de aanvullende pakketten waarin fysiotherapie grotendeels wordt vergoed zijn worden in 2024 nog beperkter. Zorgverzekeringen zijn over het algemeen niet transparant. Er zijn per zorgverzekering meerdere polissen met nog meer kleine lettertjes. We delen op deze pagina de belangrijkste informatie rondom vergoedingen en verzekeren voor fysiotherapie.

Als je nog vragen of advies nodig hebt, vraag ons dan gerust, mail het of bel 070-3937617. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen? Geen probleem, wij komen u graag aan huis behandelen! U dient wel een verwijsbrief te hebben van uw huisarts. Neem gerust contact met ons op. Wij zullen samen kijken naar de mogelijkheden.

Verwijzing van een arts of specialist is niet nodig, u kunt direct bij ons terecht!
Vragen of misschien een persoonlijk advies nodig? Bespreek het met ons via mail of bel ons.

Onze blogs

Test blog 2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim
Test blog 1
Estelle Pelser heeft met succes de opleiding “Critical Alignment” afgerond. Om haar kennis in de praktijk te brengen, is zij
×