Neem contact met ons op : 070 393 76 17

Over onze Fysiotherapie praktijk

De praktijk aan de Prinses Irenelaan 347 bestaat al sinds 1979, begonnen door Roel van Waardenburg. Sinds april 1980 was René Koning werkzaam bij FysioRijswijk, eerst als medewerker, later als lid van de maatschap. Nadat Roel met (vervroegd) pensioen is gegaan, had René per 1 januari 2010 de praktijk volledig overgenomen. Jeroen van Leeuwen is op die datum bij René in dienst getreden. Per 1 januari 2021 is het stokje overgedragen aan Jeroen. Samen met zijn medewerkers Dany Dinha en Estelle Pelser zet Jeroen de fysiotherapeutische werkzaamheden voort.

Jeroen heeft zich gespecialiseerd in dryneedling en kinesiotaping. Jeroen is nu klaar met de opleiding voor osteopaat en biedt zijn osteopathische diensten aan via https://osteorijswijk.nl.

Wij zijn aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en zijn KRF en BIG geregistreerd. Dit betekent dat wij voortdurend bij- en nascholingen volgen volgens de eisen van het KNGF.

Ook voor dit jaar hebben wij weer contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. U kunt bij ons terecht ook zonder verwijsbriefje van de arts. (zie ook onder de knop informatie).

 
Jeroen van Leeuwen 

Wat doet Fysiorijswijk

Fysiotherapie

Onze expertise in ons fysiotherapeutisch handelen is gericht op weefsels beïnvloed...Lees meer

Dry Needling

Dryneedling van triggerpoints is een vorm van behandeling voor patiënten met spier...Lees meer

Fitness

In de praktijk hebben wij enige fitnessapparatuur staan, die wij als hulpmiddel gebruik...Lees meer

Kinesio Taping

Kinesio Taping komt van oorspong uit Japan. De tape is 25 jaar geleden ontwikkeld door ...Lees meer

Contact

Prinses Irenelaan 347
2285 GA Rijswijk
T. 070 393 76 17
M. info@fysiorijswijk.nl

Erkend lid van

Aangesloten bij


Afspraak maken

Afspraken maken